Madkurser

Fyldte chokolader med fokus på julekonfekt

Chokolader

Foredrag og praktiske øvelser til at lave fyldt chokolade og julekonfekt.

Tidligere Danmarksmester i Chokolade, Nicolaj Wium, fortæller om alt fra temperering til støbning. Efterfølgende støber vi selv chokoladen i forme og laver flere forskellige slags fyld.

På dette kursus vil der være ekstra fokus på julens lækkerier. Du får opskrifter med hjem, så du kan eksperimentere videre derhjemme, og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet julekonfekt.

Værd at vide

Medbring:

  • Drikkevarer
  • Viskestykke
  • Karklud
  • En god køkkenkniv
  • Forklæde
  • 2-3 bøtter til opbevaring af chokolade/konfekt

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Råvarer kr. 100 er inkl. i prisen. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181098
tir 11-12-18 17:30
København Ø
Nicolaj Wium
1 gange
Kr. 375