Madkurser

Fyldte chokolader - med fokus på påskeæg

Paaskeaeg_1

Foredrag og praktiske øvelser til at lave fyldt chokolade og påskeæg.

Tidligere Danmarksmester i Chokolade, Nicolaj Wium, fortæller om alt fra temperering til støbning.Efterfølgende støber vi selv chokoladen i forme og laver flere forskellige slags fyld.

På dette kursus vil der være ekstra fokus på påskens lækkerier. Du får opskrifter med hjem, så du kan eksperimentere videre derhjemme, og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet påskeæg.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til opbevaring af chokolade/konfekt.

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkluderet i prisen. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181143
tir 02-04-19 17:30
København K
Nicolaj Wium
1 gange
Kr. 375
181144
søn 07-04-19 10:30
København V
Nicolaj Wium
1 gange
Kr. 375