Madkurser

Beertaster's Dinner

Beertaster's dinner

Øl finder i stigende grad vej til spisebordet. De seneste 10-15 år har mikrobryggerierne revolutioneret danskernes smag for øl. Øl er blevet langt mere sofistikeret - og noget der i den grad udfordrer vores smagsløg. 

Der er kommet mange flere forskellige øltyper. Kreative bryggere laver, med udgangspunkt i klassiske bryggemetoder, helt nyt øl med mange forskellige eksperimenterende smagsgivere. Alt fra chokolade og kaffe over frugter til blomster og krydderurter. 

I dette forløb tager vi udgangspunkt i fire øltyper - Pilsner, IPA, Stout og Barley Wine – en øltype til hver undervisningsgang. Vi smager på forskellige øl, finder smagsnuancer og laver mad der passer til. Den sociale dimension spiller en stor rolle på dette kursus. 

Vi bruger årstidens råvarer - og det kommer fortrinsvis til at være med fokus på økologi og bæredygtighed. Uden at det dog bliver rigidt. 

Medbring viskestykker, en god kniv og en øloplukker. 

Råvarer kr. 600 er inkl.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
161434
man 31-10-16 18:00
Kgs. Lyngby
Thomas Aaby Berdal
16 lekt.
Kr. 1480