Madkurser

Fermentering

Fermentering

Vi skal fermentere grøntsager – dvs. gnide dem ind i salt og lægge dem i en lage. 

Fermentering er en fascinerende proces, som er meget nemmere at eksperimentere med, end man skulle tro. Der skal kun få ingredienser til, lidt knofedt, og så rigeligt med tid og tålmodighed. 

Resultaterne er både sunde og velsmagende. Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. 

  • 5/10 og 10/11 fokuserer vi på kombucha, kimchi og en mælkesyregæret grøntsag.
  • 6/10 og 9/11 fokuserer vi på vandkefir, sauerkraut og en mælkesyregæret grøntsag.

Vi kommer blandt andet ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring. 

Det er vigtigt, at du medbringer tre glasbeholdere med patentlåg, der kan rumme mindst 3 dl., samt en god, skarp kniv, forklæde og viskestykke. 

Vi får ikke gjort grøntsagerne klar til spisning, så spis hjemmefra. 

Råvarer 70 kr. er inkl.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
161430
ons 05-10-16 19:00
København K
Mia Skøtt Møbjerg
3 lekt.
Kr. 365
161433
tor 06-10-16 19:00
København S
Mia Skøtt Møbjerg
3 lekt.
Kr. 365
161432
ons 09-11-16 19:00
København K
Mia Skøtt Møbjerg
3 lekt.
Kr. 365
161431
tor 10-11-16 19:00
København S
Mia Skøtt Møbjerg
3 lekt.
Kr. 365