Madkurser

Fermentering - fortsættere

Fermentering

Fermentering er en ældgammel metode til at forlænge holdbarheden, opgradere på sundhedsbarometeret og forvandle smagen af først og fremmest grønsager.

På fermentering fortsættere fokuserer vi på kondimenter, altså små koncentrerede smagsbomber i flydende og fastere form. Vi sætter gang i blandt andet mælkesyregærede pickles og prøver kræfter med at lave vores egen chilisovs. Resultaterne er både sunde og velsmagende.

Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. Vi kommer også ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring.

Det er vigtigt, at du medbringer tre glasbeholdere med patentlåg, der kan rumme mindst 5 dl.

Medbring

  • Drikkevarer
  • Viskestykke
  • Karklud
  • En god køkkenkniv
  • Forklæde
  • Køkkenvægt
  • Tre glasbeholdere på 5 dl pr stk

Værd at vide

Vi får ikke gjort grøntsagerne klar til spisning, så spis hjemmefra. Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer kr.100 er inkl. i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181068
tir 20-11-18 18:00
København V
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375