Madkurser

Fermentering

Fermentering

Fermentering er en ældgammel metode til at forlænge holdbarheden, opgradere på sundhedsbarometeret og forvandle smagen af først og fremmest grønsager. 

Vi afprøver tør- og vådfermentering, som begge er metoder hvor salt og vand spiller hovedrollerne. Vi har fokus på kombucha, kimchi og mælkesyregærede grøntsager. Resultaterne er både sunde og velsmagende. Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. Vi kommer også ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring. 

Det er vigtigt, at du medbringer tre glasbeholdere med patentlåg, der kan rumme mindst 5 dl., samt en god, skarp kniv, forklæde, karklud, viskestykke og gerne en køkkenvægt. Vi får ikke gjort grøntsagerne klar til spisning, så spis hjemmefra. 

Råvarer 170 kr. er inkl.

Holdnummer: 161497
6 lektioner / 2 gange
Torsdag 19:00 - 21:35
Start 30-03-17
Peder Lykke Skolen
Kr. 550
PEAS Kbh/Frb kr. 510
Lignende hold
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
161496
tor 09-02-17 19:00
København S
Mia Skøtt Møbjerg
2 gange
Kr. 550
161495
tir 28-02-17 19:00
Bagsværd
Astrid Ellemo
2 gange
Kr. 500
161494
man 24-04-17 19:00
Kgs. Lyngby
Astrid Ellemo
2 gange
Kr. 500
161498
tir 16-05-17 19:00
København K
Astrid Ellemo
2 gange
Kr. 550