Madkurser

Fermentering

Fermentering

Fermentering er en ældgammel metode til at forlænge holdbarheden, opgradere på sundhedsbarometeret og forvandle smagen af først og fremmest grønsager. 

Vi afprøver tør- og vådfermentering, som begge er metoder hvor salt og vand spiller hovedrollerne. Vi har fokus på kombucha, kimchi og mælkesyregærede grøntsager. Resultaterne er både sunde og velsmagende. Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. Vi kommer også ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring. 

Det er vigtigt, at du medbringer tre glasbeholdere med patentlåg, der kan rumme mindst 5 dl., samt en god, skarp kniv, forklæde, karklud, viskestykke og gerne en køkkenvægt. Vi får ikke gjort grøntsagerne klar til spisning, så spis hjemmefra. 

Råvarer 100 kr. er inkl.

Holdnummer: 171371
4 lektioner / 1 gange
Tirsdag 18:00 - 21:30
Start 07-11-17
Katherine Jeanette Delfino Gordon
Vibenshus Skole
Kr. 380
PEAS Kbh/Frb kr. 355
Lignende hold
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
171372
tir 14-11-17 18:00
Kgs. Lyngby
Katherine Jeanette Delfino Gordon
1 gange
Kr. 380
171373
tir 05-12-17 18:00
København Ø
Katherine Jeanette Delfino Gordon
1 gange
Kr. 380
171374
tir 12-12-17 18:00
København K
Katherine Jeanette Delfino Gordon
1 gange
Kr. 380