Madkurser

Fermentering

Fermentering

Fermentering er en ældgammel metode til at forlænge holdbarheden, opgradere på sundhedsbarometeret og forvandle smagen af først og fremmest grønsager.

Vi afprøver tør- og vådfermentering, som begge er metoder hvor salt og vand spiller hovedrollerne. Vi har fokus på kombucha, kimchi og mælkesyregærede grøntsager. Resultaterne er både sunde og velsmagende.

Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. Vi kommer også ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring.

Det er vigtigt, at du medbringer tre glasbeholdere med patentlåg, der kan rumme 5 dl.

Medbring:

  • Drikkevarer
  • Viskestykke
  • Karklud
  • En god køkkenkniv
  • Forklæde
  • Køkkenvægt
  • Tre glasbeholdere på 5 dl pr stk

Værd at vide

Vi får ikke gjort grøntsagerne klar til spisning, så spis hjemmefra.
Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.
Råvarer kr.100 er inkl. i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181063
tir 28-08-18 18:00
Bagsværd
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375
181065
tir 04-09-18 18:00
København K
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375
181067
tir 02-10-18 18:00
København V
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375