Madkurser

Fermentering

Fermentering

Fermentering er en ældgammel metode til at forlænge holdbarheden, opgradere på sundhedsbarometeret og forvandle smagen af først og fremmest grønsager. 

Vi afprøver tør- og vådfermentering, som begge er metoder hvor salt og vand spiller hovedrollerne. Vi har fokus på kombucha, kimchi og mælkesyregærede grøntsager. Resultaterne er både sunde og velsmagende. Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. Vi kommer også ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring. 

Det er vigtigt, at du medbringer tre glasbeholdere med patentlåg, der kan rumme mindst 5 dl., samt en god, skarp kniv, forklæde, karklud, viskestykke og gerne en køkkenvægt. Vi får ikke gjort grøntsagerne klar til spisning, så spis hjemmefra. 

Råvarer 100 kr. er inkl.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181063
tir 28-08-18 18:00
Bagsværd
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375
181065
tir 04-09-18 18:00
København K
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375
181064
tir 11-09-18 18:00
Bagsværd
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375
181067
tir 02-10-18 18:00
København V
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375
181068
tir 23-10-18 18:00
København V
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375
181066
ons 31-10-18 18:00
København K
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 375