Madkurser

Fermentering

Fermentering

Fermentering er en ældgammel metode til at forlænge holdbarheden, opgradere på sundhedsbarometeret og forvandle smagen af først og fremmest grønsager. 

Vi afprøver tør- og vådfermentering, som begge er metoder hvor salt og vand spiller hovedrollerne. Vi har fokus på kombucha, kimchi og mælkesyregærede grøntsager. Resultaterne er både sunde og velsmagende. Grøntsagernes holdbarhed forlænges, og der dannes mælkesyre, som gavner fordøjelsen. Vi kommer også ind på hygiejne, anvendelsesmuligheder og ernæring. 

Det er vigtigt, at du medbringer tre glasbeholdere med patentlåg, der kan rumme mindst 5 dl., samt en god, skarp kniv, forklæde, karklud, viskestykke og gerne en køkkenvægt. Vi får ikke gjort grøntsagerne klar til spisning, så spis hjemmefra. 

Råvarer 100 kr. er inkl.

Holdnummer: 171482
4 lektioner / 1 gange
Tirsdag 18:00 - 21:30
Start 20-03-18
Skolen ved Bülowsvej
Kr. 380
PEAS Kbh/Frb kr. 355
Lignende hold
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
171484
tir 24-04-18 18:00
København Ø
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 380
171483
tir 13-03-18 18:00
Kgs. Lyngby
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 380
171479
tir 30-01-18 18:00
København Ø
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 380
171481
tir 27-02-18 18:00
Frederiksberg
Mia Skøtt Møbjerg
1 gange
Kr. 380