Madkurser

God fisk - let at lave

Fisk

– på Suhrs Højskole 

Fisk opfylder mange af de krav, vi stiller til maden. Kødet er delikat og mørt, det er meget sundt – og så er fisk hurtig mad. Kom og få masser af inspiration til retter med fisk og ikke mindst til tilbehøret, så det passer sammen i smag, konsistens og farver. Der bliver også mulighed for at filetere enkelte fisk. 

Kirsten Høgh Fogt fra Suhrs Højskole, medforfatter til bl.a. »God mad, let at lave« og »God fisk, let at lave«, giver masser af fif og ideer til, hvordan fisk kan blive en større del af hverdagsmaden. 

Medbring forklæde og drikkevarer. 

Prisen inkluderer råvarer og opvask efter middagen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
161782
tor 13-10-16 16:30
København K
Kirsten Høgh Fogt
5,5 lekt.
Kr. 730