Madkurser

Mad med insekter

Mad med insekter

Insekter er fremtidens nye bæredygtige fødevare. De er sunde, gode for klima, miljø og dyrevelfærd – og så smager de faktisk godt. 

Velkommen til en oplevelse, der både vil udfordre dine fordomme og dine smagsløg!

Nina Askov lægger ud med et lille oplæg om, hvorfor insekter er det nye på middagsbordet. Derefter går vi i køkkenet og bager Buffaloorme, melorme og voksmøllarver, som vi drysser på salat og supper. Græshopper frituresteger vi med pankorasp og spiser med chilimayo. Vi afslutter  med at drikke et glas vin og spise de spændende retter. 

Medbring viskestykke og forklæde. 

Råvarer kr. 125 er inkl. 

Se en artikel med Nina Askov her: Nu skal der kryb og kravl på middagsbordet!

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
171435
tir 19-09-17 17:30
København K
Nina Askov
1 gange
Kr. 390
171434
man 06-11-17 17:30
København S
Nina Askov
1 gange
Kr. 390