Madkurser

Moderne mormormad

Moderne-mormor-mad

På kurset skal vi eksperimentere og lege med de gamle danske mormorretter. Vi skal tænke ud af boksen, og her er plads til at være kreativt i forhold til råvarer og anretning. Maden får nyt udseende og konsistens, men vi beholde stadig de smage, vi kender og elsker.

Vi omdanner de klassiske mormorretter til helt nye retter af nogenlunde samme råvarer som den oprindelige mormormad. Vi skal lave klassiske retter i helt nye moderne og mere raffineret versioner, bl.a.:

  • Rejecocktail
  • Brændende kærlighed
  • Stegt flæsk med persillesovs
  • Citronfromage
  • Rødgrød m/fløde

Vi fokuserer på de gode råvarer, og prøver at forstå hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter.

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet mad.

Medbring

  • Drikkevarer
  • Viskestykke
  • Karklud
  • En god køkkenkniv
  • Forklæde
  • 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer kr. 500 er inkl. i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181091
man 17-09-18 18:00
Valby
Paw Nielsen
5 gange
Kr. 1565