Madkurser

Moderne mormormad

Moderne-mormor-mad

På kurset skal vi eksperimentere og lege med de gamle danske mormorretter. Vi tænker ud af boksen, og her er plads til at være kreativ med råvarer og anretning. Maden får nyt udseende og konsistens, men vi beholder stadig de smage, vi kender og elsker.

Vær med når vi omdanner de klassiske mormorretter til helt nye moderne og mere raffineret versioner af bl.a.:

  • Rejecocktail
  • Brændende kærlighed
  • Stegt flæsk med persillesovs
  • Citronfromage
  • Rødgrød m/fløde

Fokus er på de gode råvarer, og ser på hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter.

Vi smager selvfølgelig på alt, og efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181199
man 18-02-19 18:00
Valby
Paw Nielsen
5 gange
Kr. 1565