Madkurser

Pølsekursus I

Se videoen
Pølsekursus

Bliv din egen pølsemager.

Du lærer grundteknikken til pølsefremstilling og hvad pølsemageri egentlig er. Hvornår bruger man varmrøg og hvornår koldrøg?

Vi arbejder med svinekød. Vi kreerer rødvinspølse, chorizo, medister og pancetta. Der vil også blive grillet lidt smagsprøver. Du får selvfølgelig de producerede varer med hjem.

Medbring

Forklæde, karklud, viskestykke og beholdere/poser til at transportere pølserne med hjem.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181205
tir 26-02-19 17:00
København K
Jens Christian Janniche
1 gange
Kr. 540
181206
tir 19-03-19 17:00
København K
Jens Christian Janniche
1 gange
Kr. 540
181207
man 29-04-19 17:00
København K
Jens Christian Janniche
1 gange
Kr. 540