Madkurser

Mad fra Europa

Lær at lave de klassiske retter fra det italienske og det franske køkken

Det sydeuropæiske køkken er blandt andet karakteriseret ved et fokus på gode råvarer og på ganske særlige tilberedningsmetoder. På vores madkurser i det italienske og det franske køkken går vi på kulinarisk opdagelse i traditionerne og når både rundt om forskellige regionale specialiteter og klassiske retter. Vi laver alt fra fra saucer og dressinger til primo og secondi piatti. Du kan også dykke ned i specialiteter som franske oste eller spice juletiden op med fransk julemad. 

Tag med sydpå på et af vores mange madlavningskurser, som du kan læse meget mere om herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

madlavning-for-boern
Børn og forældre

Madkurser for børn

Dyrk glæden ved at være sammen i køkkenet.
Vin
Foredrag og vinsmagning

Kend din vin

Er du vinelsker? Så tag med på et af vores populære vinforedrag med vinsmagning.