Madkurser

Bistro og brasserie

Bistro

Vi dykker ned i den klassiske franske gastronomi, og laver retter med masser smag og gode råvarer.

Over fem mødegange skal vi prøve kræfter med og kommer vidt omkring den franske madkunst. Vi skal på smagsturné i de klassiske franske saucer, desserter og endda flambere! Rustikt, lækkert og måske nemmere end du tror.

Vi skal bl.a. lave retter som:

  • Coq au vin
  • Moules frites
  • Bouillabaisse
  • Creme Brulée
  • Profiteroles

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer, og prøver at forstå hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter.

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet fransk mad.

Medbring

Drikkevare, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181148
man 25-02-19 18:00
Valby
Paw Nielsen
5 gange
Kr. 1565