Madkurser

Det italienske køkken

Det italienske køkken

Vil du mestre det italienske køkken? Det italienske køkken er meget mere end spaghetti bolognese og pizza.

På dette kursus arbejder vi med mange af de berømte såvel som helt ukendte italienske retter fra de forskellige regioner af Italien. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi kokkererer både varme og kolde forretter, hovedretter, forskellige slags pasta og desserter. En historie eller to om italiensk madkultur og tradition vil måske også snige sig ind.

Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter der er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181171
tor 07-03-19 18:00
København K
Janus Therkildsen
3 gange
Kr. 1095
181170
tor 25-04-19 18:00
København V
Erika Bettoni
3 gange
Kr. 1095
181173
lør 27-04-19 11:00
Bagsværd
Louise Rasmussen
1 gange
Kr. 425
181167
tir 05-02-19 17:30
Frederiksberg
Erika Bettoni
3 gange
Kr. 1095
181168
tir 05-02-19 17:30
København Ø
Troels Brødsgaard
5 gange
Kr. 1690