Madkurser

Det italienske køkken

Det italienske køkken

Vil du mestre det italienske køkken? 

Her laver vi mange af de berømte såvel som helt ukendte italienske retter fra de forskellige regioner af Italien. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Hver gang kokkererer vi 4 retter - både varme og kolde forretter, forskellige slags pasta, hovedretter og desserter - alt af lokale og økologiske råvarer. 

En historie eller to om italiensk madkultur og tradition vil også snige sig ind. 

Medbringes: drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde, kniv og 2-3 mindre bøtter til leftovers. 

Råvarer 500 kr. er inkl. 



Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
161360
man 19-09-16 18:00
København K
Bettina Brønnum Lohse
16 lekt.
Kr. 1280
161427
tor 22-09-16 18:00
Bagsværd
20 lekt.
Kr. 1320
161361
man 26-09-16 18:15
København Ø
Bettina Brønnum Lohse
20 lekt.
Kr. 1500
161362
tor 13-10-16 18:00
København S
20 lekt.
Kr. 1500