Madkurser

Det italienske køkken

Det italienske køkken

Vil du mestre det italienske køkken?

Her laver vi mange af de berømte såvel som helt ukendte italienske retter fra de forskellige regioner af Italien. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi kokkererer både varme og kolde forretter, forskellige slags pasta, hovedretter og desserter – fortrinsvis af økologiske råvarer. En historie eller to om italiensk madkultur og tradition vil også snige sig ind.

Medbring drikkevarer, viskestykke, karklud, forklæde, kniv og 2-3 mindre bøtter til madrester.

Råvarer er inkluderet i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181058
man 29-10-18 17:30
Bagsværd
Louise Rasmussen
5 gange
Kr. 1690
181127
tor 08-11-18 17:30
København V
Erika Bettoni
3 gange
Kr. 1095