Madkurser

Det italienske køkken

Italiensk

Vil du mestre det italienske køkken? Det italienske køkken er meget mere end spaghetti bolognese og pizza.

På dette kursus arbejder vi med mange af de berømte såvel som helt ukendte italienske retter fra de forskellige regioner af Italien. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi kokkererer både varme og kolde forretter, hovedretter, forskellige slags pasta og desserter. En historie eller to om italiensk madkultur og tradition vil måske også snige sig ind.

Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter der er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Holdnummer: 191368
Periode: 07-11-19 til 05-12-19
Tidspunkt: tor 17:30-21:00
3 gange
Underviser: Erika Bettoni
Sted: FOF København
Pris: kr. 1120
PEAS Kbh/Frb kr. 1045
Lignende hold
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
191364
tir 03-09-19 17:30
København Ø
Troels Brødsgaard
5 gange
Kr. 1710
191365
tir 17-09-19 17:30
Frederiksberg
Erika Bettoni
3 gange
Kr. 1120
191366
ons 18-09-19 18:00
Charlottenlund
Erika Bettoni
3 gange
Kr. 1120
191369
lør 21-09-19 11:00
Frederiksberg
Louise Rasmussen
1 gange
Kr. 500
191367
tor 26-09-19 18:00
København K
Christine Stokkebye
5 gange
Kr. 1710
191370
lør 09-11-19 11:00
Bagsværd
Louise Rasmussen
1 gange
Kr. 500