Madkurser

Middelhavskøkken

middelhavskoekken

Her koncentrerer vi os om primært den spanske og italienske madkultur, som hovedsagelig er baseret på olivenolie, masser af friske grøntsager, fisk, kød, oliven og middelhavskrydderier som timian, persille, salvie og laurbær. 

Vi laver bl.a. tortillas, lækre salater, melanzane a la parmigiana (aubergine med parmesan), fiske- og skaldyrssalat, pandekager med appelsincreme og meget andet.

Her er det ikke så vigtigt, om råvarerne er skåret ud i lige store tern – til gengæld tilsætter vi masser af kærlighed og passion! Og så har vi det sjovt. 

Medbring drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud og en god køkkenkniv, samt et par opbevaringsbøtter til madrester.

Råvarer 150 kr. er inkl.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181102
søn 04-11-18 11:00
Frederiksberg
Louise Rasmussen
1 gange
Kr. 425
181105
lør 24-11-18 11:00
København V
Louise Rasmussen
1 gange
Kr. 425