Madkurser

Middelhavskøkken

middelhavskoekken

Her koncentrerer vi os om primært den spanske og italienske madkultur, som hovedsagelig er baseret på olivenolie, masser af friske grøntsager, fisk, kød, oliven og middelhavskrydderier som timian, persille, salvie og laurbær. 

Vi laver bl.a. tortillas, lækre salater, melanzane a la parmigiana (aubergine med parmesan), fiske- og skaldyrssalat, pandekager med appelsincreme og meget andet. Her er det ikke så vigtigt, om råvarerne er skåret ud i lige store tern – til gengæld tilsætter vi masser af kærlighed og passion! Og så har vi det sjovt. 

Medbring

Drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud og en god køkkenkniv, samt et par opbevaringsbøtter til madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
191416
søn 24-11-19 11:00
København V
Louise Rasmussen
1 gange
Kr. 500