Madkurser

Mad fra Mellemøsten

Mad fra Mellemøsten

Meget mere end karry – lær at lave mad fra Mellemøsten

Det mellemøstlige køkken spænder både geografisk og smagsmæssigt vidt. Denne sæson kan du prøve kræfter med det allerbedste fra det persiske køkken, som byder på masser af friske krydderurter, grøntsager og syrlige elementer. Send dine smagsløg på en eksotisk rejse og lav nogle af de mest populære mazzeh (småretter), persisk umami, kashk, den magiske safran fra Iran med sin solgule farve og persisk rosenvand, som hyppigt bliver brugt i de delikate desserter. 

Udvalget i madkurser fra Mellemøsten kan du se herunder. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

bourgogne
Foredrag med Jesper Hedegaard

Introduktion til vinens verden

En aften med fokus på vin og vinsmagning.
madlavning-for-boern
Børn og forældre

Madkurser for børn

Dyrk glæden ved at være sammen i køkkenet.