Motion og dans

Dans

Tap dance

Find danseglæden med undervisning i dans i København og omegn

Kridt danseskoene, få gang i kroppen og få en svingom. Vi har danseundervisning for enhver smag i hele København og omegn. Hvad enten du er til mavedans, Bollywood dans, salsa, argentinsk tango, ballet, zumba, Lindy Hop eller noget helt ottende. Vi har svedig undervisning og herlige dansekurser for begyndere og øvede. Se hele programmet under de enkelte kategorier og hold i menuen til venstre.

Læs mere om vores danseundervisning

Hvor kan jeg gå til undervisning i dans?

Vi har bl.a. danseundervisning i København, Lyngby, Søborg, Gladsaxe, Holte og på Frederiksberg. Find adresser under information om det enkelte hold.

Hvem underviser i dans?

FOF Københavns undervisning og kurser i dans varetages af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende lader sig inspirere og videreuddanne. 

Hvad kræves der for, at man kan deltage i danseundervisningen?

Undervisning i dans på aftenskole med FOF henvender sig til alle uanset niveau. Alle hold er som udgangspunkt for deltagere uden forudsætninger, med mindre andet er nævnt på det enkelte hold. Er du i tvivl om hvilken dans, der kunne være noget for dig, eller hvordan danseundervisning foregår på aftenskole? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på adm@fofkbh.dk

Tango
Dans

Argentinsk tango

balletundervisning-for-voksne
Dans

Ballet

Dans

Dansemotion

Groove
Dans

Latin Dance Mix og Pachanga

kursus-i-lanciers
Dans

Les Lanciers

Lindy Hop
Dans

Lindy Hop og swing dance

Dans

Orientalsk dans og mavedans

Salsa
Dans

Salsa

Vild med dans
Dans

Vild med dans

Dans

Zumba