Brudevals

Brudevals

Få styr på trinene til den store dag – lær at danse brudevals på en weekend

Tillykke med jeres kommende bryllup! Den store dag nærmer sig med hastige skridt, men har I styr på brudevalsen? Brudevalsen bliver formentlig jeres livs allervigtigste dans. Lige før midnat, skal I som nygift par træde frem foran alle jeres gæster og indvie dansegulvet. Det er et meget romantisk – og lidt nervepirrende – øjeblik. Bliv klar til den store dag med et kursus i brudevals. På kun en weekend lærer vi jer trinene, så jeres brudevals bliver et smukt minde for livet.

Læs mere om vores kursus i brudevals

Brudevalsen er højdepunktet på en mindeværdig dag. Ikke et øje er tørt, når I skal danse jeres første dans som ægtefolk. På vores kurser i brudevals, kan I lære trinene til den originale brudevals, så I ikke behøver at stresse over det på aftenen. Og det er slet ikke så svært, som det måske ser ud – alle kan lære at danse brudevals. Vi guider jer igennem trinene og øver, indtil dansen sidder i skabet. Inden weekenden er ovre, kan I danse let, svævende og elegant henover gulvet med flotte drejninger og i det rigtige tempo.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i brudevals?

Læs mere om det enkelte kursus herunder, hvor du også kan tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk