Musik og sang

Musikundervisning

Musikundervisning i hovedstaden – musikskole i København

Drømmer du om at gå til intensiv musikundervisning på små hold, er du til soloundervisning eller mest til sammenspil – så læs mere her! Udfold dit talent og oplev glæden ved musik på et af vore mange kurser eller på vores musikskole i København. Vores musikundervisning henvender sig til alle, der holder af musik, både som hobby og professionelt.

Vi tilbyder en bred vifte af musikundervisning. Hvad enten du er nybegynder eller har spillet i flere år, har vi den type musikundervisning, der passer præcist til dit niveau og dine ønsker.

Du skal som udgangspunkt have dit eget instrument med, men I visse tilfælde har vi låne-instrumenter. Er du i tvivl, så kontakt os eller den pågældende underviser. Gælder dog ikke klaver og trommer.

Læs mere om musikundervisning i København og hovedstaden

Guitar, trommer, klaver, saxofon, violin – og meget, meget mere

Vi tilbyder musikundervisning i et væld af forskellige instrumenter. Vi har selvfølgelig undervisning i alle de mest almindelige instrumenter som guitar, klaver, trommer, saxofon, violin, cello og så videre. Men vidste du, at du hos os også kan lære at spille ukulele eller blive en ørn til musikteori? Se al musikundervisning og find flere informationer om vores musikskole i den grønne menu til venstre.

Du har også mulighed for at give dit instrument den maksimale opmærksomhed med soloundervisning i musik. Vi har soloundervisning i guitar, klassisk klaver, trommeundervisning og percussion.

Er du mere til sammenspil har FOF København også en række muligheder som for eksempel kammermusik, rockband, acustic blues & roots band, Senior-rock og endnu flere. For dig, som ikke er til klassiske instrumenter, har vi undervisning i musik på computeren, hvor du lærer at lave din egen musik med programmer som Logic og Garageband. Eller hvad med undervisning i hørelære eller komposition? FOF København tilbyder et væld af muligheder.

Hvor kan jeg spille musik i København og omegn?

FOF Københavns musikskole er centralt placeret i København, lige ved Nørreport St. Herudover tilbyder vi musikundervisning på Frederiksberg, Amager, i Lyngby, Rudersdal, Gentofte, Hellerup og Gladsaxe. Se hele kursusprogrammet for musikundervisning og musikskole under de enkelte kategorier og hold. Vi har ofte et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.

Tøv ikke med at tilmelde dig ventelisten, hvis der er en sådan ved dit ønskede hold. Vi holder øje med ventelisten dagligt, og vi forsøger at skabe plads på pågældende hold eller opretter nye.

Musikundervisning

Blæse-instrumenter

Musikundervisning

Brugsklaver og akkompagnement

elbas
Musikundervisning

Elbas

Musikundervisning

Guitar-undervisning

Musikundervisning

Harmonika-undervisning

Nodelære
Musikundervisning

Hørelære, nodelære og musikteori

keyboard
Musikundervisning

Keyboard

Musikundervisning

Klaver-undervisning

Musikundervisning

Rytmisk klaver

kurser-i-sangskrivning-og-musikproduktion
Musikundervisning

Sangskrivning og elektronisk musikproduktion

Musikundervisning

Soloundervisning

Trommer
Musikundervisning

Tromme-undervisning

Violin
Musikundervisning

Violin og cello

Ukulele
Musikundervisning

Ukulele