Musik og sang

Harmonika

Lær at spille harmonika eller mundharmonika

Har du lyst til at lære eller blive bedre til at spille harmonika, mundharmonika eller bluesharp? Vi tilbyder harmonikaundervisning på alle niveauer i København og på Frederiksberg. Harmonikaen er et meget festligt og alsidigt instrument, der giver muligheder for såvel solo, sammenspil som akkompagnement. Vores harmonikaundervisning gør dig i stand til at spille al slags musik fra folkemusik og viser over hits og evergreens til klassisk.

Læs mere om vores kurser i harmonika og mundharmonika

Kurser i mundharmonika eller bluesharp

Mundharmonikaen, med den karakteristiske sprøde lyd, er en fast bestanddel af blues og har den karakteristiske »blå tone«. Lær at spille mundharmonika og bluesharp med udgangspunkt i, hvordan mestrene Little Walter, Sonny Terry og Sonny Boy Williamson spiller blues. Vi beskæftiger os med mundharpens mange muligheder, såsom bends og spil i forskellige positioner og stilarter.

Harmonikaundervisning for begyndere og øvede

Vores harmonikaundervisning er for både begyndere og øvede. Undervisningen finder sted på hold med 2-3 deltagere og tilrettelægges ud fra dit niveau og dine ønsker til repertoire. 

Tilmelding til harmonikaundervisning

Vi tilbyder harmonikaundervisning i bl.a. København og Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig kurserne i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. 

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk