Musik og sang

Sammenspil og orkester

rockband

Sammenspil, band og orkester – oplev glæden ved at spille sammen med andre i København

Vil du gerne spille sammen med andre, men mangler nogle at spille sammen med? Vi har masser af muligheder for sammenspil for dig, der har lyst til at dele glæden ved musikken med andre. Spil klassisk, rock eller jazz i et orkester og oplev glæden ved at udøve musik i et fællesskab med andre musikelskere.

Vores kurser i sammenspil og orkester er for alle – såvel begyndere, let øvede som øvede amatørmusikere. Nogle af sammenspilsgrupperne er baseret på musikere, der er begyndere på deres instrument, og andre er baseret på øvede musikere, som kan læse noder. Vi har musikundervisning i sammenspilsgrupper, bands og orkestre i mange forskellige musikgenrer: rock, rytmisk, traditionel jazz og klassisk. Spil kammermusik i en duo, trio, kvartet eller kvintet, eller spil rock og pop i et band bestående af 4-8 personer.

Foto: Claus Bruun

Læs mere om vores kurser i sammenspil og orkester

Tilmelding til kurserne

Du kan deltage i undervisning i sammenspil og orkester i bl.a. København, Frederiksberg, Valby, Hellerup, Gladsaxe og Kgs. Lyngby. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i sammenspil og orkester herunder. Inden du tilmelder dig, beder vi dig kontakte underviseren, som vil koordinere ønskerne til sammenspil.