Musik og sang

Musicalsang

Sang musical

Er du vild med musicals? Lær at performe og synge de kendte sange fra de store musicals

Vil du indtage en scene og give publikum en »wauw« oplevelse? På kurserne i performance-sang og musicalsang arbejder vi med stemmen, kropssprog og personlig gennemslagskraft, og du lærer grundlæggende teknikker til at fange et publikum.

Læs mere om vores kurser i musicalsang

På et kursus i musicalsang synger vi soloer, duetter og ensemblenumre fra forskellige musicals. Vi arbejder også med sangteknik – herunder støtte, vejrtrækning, klang og holdning. Sangene fra de store, kendte musicals er noget helt særligt. Der er de store ballader, de fejende flotte ensemblenumre, duetterne og solonumrene, der både kan være stille og inderlige og hurtige og dramatiske. Kom og lær at synge sangene fra dine yndlingsmusicals på vores kursus i musicalsang. Sæsonen slutter med en lille koncert. 

Hvem kan deltage på jeres kurser i musicalsang?

For at deltage på et kursus i musicalsang, skal du have lidt grundlæggende sangerfaring samt mod på at synge solo og synge din egen stemme i flerstemmige arrangementer, men du behøver ikke kunne læse noder. 

Tilmelding til kurser i musicalsang

Vi har kurser i musicalsang i hjertet af København og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i musicalsang i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. 

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk