Musik og sang

Musicalsang

Sang musical

Vil du indtage scenen, eller er du vild med musicals? Lær at performe og synge de kendte sange fra de store musicals

Vil du indtage en scene og give publikum en »wauw« effekt? På kurset i performance sang arbejder vi med optræden fra kropssprog og personlig gennemslagskraft og grundlæggende teknikker til at fange et publikum.

På et kursus i musicalsang synger vi soloer, duetter og ensemblenumre fra forskellige musicals. Vi arbejder også med sangteknik – herunder støtte, vejrtrækning, klang og holdning. Sangene fra de store, kendte musicals er noget helt særligt. Der er de store ballader, de fejende flotte ensemblenumre, duetterne og solonumrene, der både kan være stille og inderlige og hurtige og dramatiske. Kom og lær at synge sangene fra dine yndlingsmusicals på vores kursus i musicalsang. Sæsonen slutter med en lille koncert.

Læs mere om vores kurser i musicalsang

Hvem kan deltage på jeres kurser i musicalsang?

For at deltage på et kursus i musicalsang, skal du have lidt grundlæggende sangerfaring samt mod på at synge solo og synge din egen stemme i flerstemmige arrangementer, men du behøver ikke kunne læse noder. 

Tilmelding til kurser i musicalsang

Vi har kurser i musicalsang i hjertet af København. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i musicalsang i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire.