Musik og sang

Rytmisk sommer-camp

Rytmisk sommer-camp – uge 26 

Vil du i dybden med musikken og dele den glæde med andre? 

Så start sommeren med FOF København og musikskolen DARKs rytmiske sommer-camp: En sommeruge med intensiv musikundervisning, sammenspil i forskellige konstellationer, og ikke mindst fuld smæk på faglig og social hygge. 

Du kan tilmelde dig uanset om dit instrument er guitar, klaver, sang eller noget fjerde, eller om du er til jazz, rock, pop eller blues. Musikhøjskolen vil være undervisning på dit hovedinstrument kombineret med teori-, hørelære- og nodelæreundervisning samt eventuelt et bifags-instrument. Vi sammensætter sammenspilsgrupper, øver undervejs og slutter fredagen af med koncert for familie og venner. 

Læs mere

Undervisning sker i egne lokaler i hjertet af København ved Nørreport station: Nørre Voldgade 21, 2. sal og i baghuset stuen til højre samt sammenspil ved Sortedam Dossering 7. Skolen råder over et sammenspilslokale med alt inventar samt flygeler, klaverer guitarer, bas, musikcomputere med mere. Vi opfordrer alligevel til at medbringe eget instrument. 

Morgensamling er eksklusiv morgenmad. Du er velkommen til at medbringe selv eller have tanket op på havregryn på forhånd. Frokost-sandwich og 1 gang aftensmad er inklusiv i prisen. Foruden kaffe, skal der selv sørges for drikkevarer. Onsdag eftermiddag og aften er afsat til fællesspisning med foredrag eller koncert i byen – også inklusiv i prisen. 

Musikhøjskolen er tilrettelagt uden overnatning og hele arrangementet kan derfor tilbydes for kr. 2.580, nedsat pris kr. 2.130 (pensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige samt studerende med bopæl i København og Frederiksberg kommuner). 

Skriv dit hovedinstrument i notatfeltet, når du tilmelder dig.