Rundvisninger og ture

BLOX. Et knudepunkt for dansk design og arkitektur

BLOX_1

Med cand.mag., billedkunstner Frederik Lindskov

Realdanias prestigebyggeri, BLOX, står nu færdigt på bryghusgrunden mellem Slotsholmen og Langebro, og det nye internationale mødested for arkitektur, design og bykultur er nu officielt åbnet for offentligheden.

Det er den hollandske stjernearkitekt Rem Koolhaas’ tegnestue OMA, der står bag bygningens markante udtryk med de store blokke i grønlige toner, som er stablet forskudt oven på hinanden.

Kom med på en guidet tur – inde og ude, oppe og nede – i Københavns mest omdiskuterede bygning; et hus, hvor der skal arbejdes, udstilles og forskes, og som danner rammen om rekreative udendørs byrum, legepladser, boliger og caféer.

Læs mere

Vi begynder sammen med Frederik Lindskov, som fortæller historien bag bryghuspladsen, Rem Koolhaas og OMA og viser rundt i udendørsarealerne. Herefter forsætter vi indenfor med en af Dansk Arkitektur Centers omvisere, som fortæller om de fysiske og konceptuelle linjer for bygningen, materialevalg og bygningens mange funktioner. Vi ser bl.a. DACs »workspace«, udstillingsarealerne, den fuldautomatiske p-kælder og ikke mindst havnen og byen fra helt nye vinkler.

Prisen er inkl. billet til den aktuelle udstilling i BLOX.
Mødested: Hovedindgangen til Den Sorte Diamant.

Foto: Rasmus Hjortshøj, BLOX

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Turleder   Pris
180556
tor 09-05-19 16:30
København K
Frederik Lindskov
1 gange
Kr. 270