Rundvisninger og ture

Cisternerne - Totalinstallation med Superflex

Cisternerne

Med billedkunstner, cand.mag. Frederik Lindskov

Kom med ned i dybet under Søndermarken, hvor Cisternernes mørke drypstensgrotter er indtaget af den danske stjernetrio Superflex.

Superflex, der står bag Superkilen på Nørrebro, og som senest skabte en enestående totalinstallation i Tate Moderns turbinehal, arbejder med måden vi ser verden og hinanden på. De vender konventioner på hovedet og tager os med dybt ned i den kulturelle underbevidsthed. Og mon ikke det bliver et spadestik dybere end normalt, når de til foråret tager trappen ned i Cisternernes mørke.

Læs mere

Vi mødes i Den kinesiske Pavillon (= Lysthuset) i Søndermarken (ikke at forveksle med Det kinesiske Lysthus i Frederiksberg Have!) – ca. 7 minutters gang fra indgangen til Søndermarken ved Roskildevej.

Efter Frederik Lindskovs introduktion (ca. 45 min.) går vi til de nærliggende Cisterner, hvor du på egen hånd kan opleve Jeppe Heins genistreg.

Værd at vide

Ifør dig gummistøvler og varmt overtøj (der er køligt og vådt dernede). Besøget er ikke egnet for svagtseende og gangbesværede. Entré til udstillingen er inkl. i prisen.

Fotograf: Palle Bo Nielsen