Sprog og kommunikation

Formidling

kurser-i-mundtlig-formidling

Knivskarp formidling – lær at brænde igennem på aftenskole

Vil du lære at brænde igennem? Har du ambitioner om at kommunikere knivskarpt og inspirerende over for kunder eller kollegaer på dit job? Har du et fritidsprojekt, du gerne vil gøre tilgængeligt for en større gruppe mennesker, men mangler du de professionelle redskaber til at få udbredt dine ideer på den helt rigtige måde? Eller drømmer du om at turde rejse dig op og holde en tale for en af dine nærmeste? Så tag et formidlingskursus hos os. 

Læs mere om vores formidlingskurser 

Vores kursus i mundtlig formidling kan blandt andet hjælpe dig til en vellykket projektpræsentation, skabe god kontakt til dit publikum og håndtere nervøsitet og eksamensangst. Du kan også lære tricks til, hvordan du afholder et inspirerende møde uden powerpoints på kurset i grafisk facilitering, eller udvikle dine kreative formidlingsevner og lære, hvordan du skaber gribende fortællinger i lyd med din helt egen podcast.

Læs mere om kurserne i formidling nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk