Sprog og kommunikation

Engelsk - niveau A2+

engelsk undervisning, FOF København

Du forstår en del engelsk, når du lytter og læser, men føler dig måske på lidt gyngende grund, når samtalen er på engelsk. Kunne du tænke dig at blive endnu bedre eller har allerede du færdiggjort vores kursus i engelsk niveau A2?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer din talefærdighed, når vi læser et bredt udvalg af artikler og tekster. Det kan være om aktuelle emner fra hele verden, kultur og historie og levevis fra engelsktalende områder. Vi har varierende temaer over sæsonerne om forskellige engelsktalende lande eller storbyer. Vi fokuserer også på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i dagligdagssituationer på engelsk.

Her har du mulighed for at søsætte det ordforråd, du har, føje nyt til og styrke fortroligheden med det talte sprog via diskussion af tekster og sjove spil. Grammatikken gennemgås løbende mens vi taler og efter behov. Derfor er det vigtigt, at du kommer til at føle dig tryg i samtalerummet. Undervisningen veksler mellem små øvelser eller samtaler parvis, i små grupper og hele klassen sammen samt læsning af mere komplekse tekster. 

Hvem er målgruppen?

Engelsk niveau A2+ er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i samtalen. Du forstår hovedindholdet i radio- og tv-udsendelser, der berører aktuelle emner eller emner, der har din personlige interesse, hvis der tales langsomt og tydeligt. Du forstå tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret, og vil gerne styrke dine mundtlige kompetencer på engelsk. 

Med andre ord: Jump on board and keep talking!

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
193350
ons 04-09-19 17:00
København K
Vibeke Buchardt Andersen
14 gange
Kr. 1345
193371
tor 12-09-19 09:30
Kgs. Lyngby
David Isenberg
18 gange
Kr. 1355
193349
tir 17-09-19 12:00
København K
Colm F. Myler
26 gange
Kr. 2135