Sprog og kommunikation

Græsk

Græsk

Græskkursus i København – lær at tale græsk

Tag et græskkursus på aftenskole og lær at tale sproget. Vi har græskundervisning for begyndere og øvede. Hvad enten du rejser til Grækenland som turist eller forretningsrejsende, klæder vores kurser i græsk dig på til at begå dig på rejsen og kommunikere med de lokale. På vores kurser bliver du undervist af kompetente og erfarne lærere. Vi har græskundervisning på mange forskellige niveauer, og du kan garanteret finde et græskkursus, der passer til dig.

Læs mere om vores græskundervisning

Hvordan foregår undervisningen på et græskkursus?

På begynderkurset starter vi med det helt grundlæggende, det vil sige indføring i alfabetet, opbygning af ordforråd og udtalelære. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge dit ordforråd, lære grammatik, og at opbygge sætninger. 

Du kan læse mere om undervisningen på de forskellige niveauer i kursusoversigten nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte underviseren vedrørende valg af niveau.

Hvor tilbyder I græskundervisning?

Vi har græskkurser i København og Lyngby.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i græsk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.