Sprog og kommunikation

Græsk

Græsk

Jassu! Græskkurser i København på alle niveauer – lær at tale græsk og oldgræsk

Tag et græskkursus på aftenskole og lær at tale nygræsk eller oldgræsk. Vi har græskundervisning for begyndere og øvede. Hvad enten du rejser til Grækenland som turist, studerende eller forretningsrejsende, klæder vores kurser i græsk dig på til at begå dig på rejsen og kommunikere med de lokale. På vores kurser bliver du undervist af kompetente og erfarne lærere. Vi har græskundervisning på mange forskellige niveauer, og du kan garanteret finde et græskkursus, der passer til dig.

Er du teologistuderende eller medicinstuderende med behov for »lægelatin«, hvad angår ordforråd og udtale? På kurset i oldgræsk har vi fokus på grammatik og ordforråd, så du er klædt bedre på til at lære moderne europæiske sprog.

Læs mere om vores græskundervisning

Hvordan foregår undervisningen på et græskkursus hos FOF København?

På begynderkurset starter vi med det helt grundlæggende, det vil sige indføring i alfabetet, opbygning af ordforråd og udtalelære. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge dit ordforråd, lære grammatik, og at opbygge sætninger. 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold. Du finder underviserens kontaktinformationer på hvert hold under INFO.

Her tilbyder vi græskundervisning

Vi har græskkurser i København og Kgs. Lyngby.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i græsk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.