Sprog og kommunikation

Italiensk

Italiensk

Italienskundervisning – lær italiensk på aftenskole

Italiensk for begyndere, italiensk for øvede eller kurser, hvor der kun tales italiensk? Tag et italienskkursus på aftenskole og lær italiensk fra bunden, eller tag et videregående kursus i italiensk og bliv endnu bedre til sproget. På et italienskkursus koncentrerer vi os om at lære sproget, men du bliver også naturligt introduceret til den pragtfulde italienske kultur, de skønne byer, den smukke italienske natur – og meget, meget mere. 

Tag et italienskkursus hos os, hvad enten du skal på ferie i Italien eller har brug for at lære italiensk i jobmæssig sammenhæng. Vores italiensk undervisning varetages af kompetente italienskundervisere, og vi tilbyder italiensk kurser for både begyndere og øvede.

Læs mere om vores italiensk undervisning

På hvilket niveau skal jeg vælge mit italiensk kursus?

Find det rigtige italienskkursus i holdlisten herunder, eller kontakt os for hjælp til indplacering til det rette niveau af italienskundervisning.

Du kan også få hjælp til at finde ud af, hvilket trin og italienskkursus, der passer dig bedst, ved at læse vores niveaubeskrivelser for sprogundervisning, eller ved at kontakte underviseren

Du kan også tage en mundtlig sprogtest via Skype.

Hvor tilbyder I italiensk?

Vi har italienskundervisning i København, Frederiksberg, Lyngby, Hellerup og Gentofte.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres italiensk undervisning?

Se alle vores kurser i italiensk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.