Sprog og kommunikation

Kinesisk

Kinesiskkursus på aftenskole i København

Har du brug for at lære kinesisk? Flere og flere rejser til Kina, Hong Kong, Macao, Taiwan og Singapore. Et elementært kendskab til det kinesiske sprog giver dig langt flere oplevelser og muligheder undervejs. Tag et kinesiskkursus på aftenskole i København og lær sproget. På et kursus i kinesisk får du også information om kinesiske omgangsformer og kultur. Vi har kinesiskundervisning på flere forskellige niveauer. På et kursus lærer du sproget, hvad enten du er begynder eller øvet. Undervisningen varetages af kompetente og dygtige kinesiskundervisere.

Læs mere om vores kinesisk kurser

Hvordan foregår jeres kinesiskundervisning?

På begynderkurset får du en praktisk indføring i moderne kinesisk, sprogets kalligrafi, lydsystem, struktur og grammatik. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge ordforråd, øve samtalefærdighed og opnå en større forståelse for det kinesiske sprog. Du kan læse mere om undervisningen på de forskellige niveauer i kursusoversigten nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte underviseren vedrørende valg af niveau.

Hvordan tilmelder jeg mig et kinesiskkursus?

Vi tilbyder kinesiskundervisning i København, Frederiksberg og Lyngby. Se alle vores kurser i kinesisk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.