Sprog og kommunikation

Portugisisk

Portugisiskkursus i København – lær portugisisk på aftenskole

Skal du rejse til Portugal eller Brasilien, eller har du bare lyst til at lære portugisisk? Vi har et portugisiskkursus til dig, hvad enten du er begynder eller øvet. Lær brasiliansk eller portugisisk på aftenskole i København og bliv undervist af kompetente sproglærere.

Hvordan foregår undervisningen på et portugisiskkursus?

På begynderkurset får du lagt grunden til videre studier og indøvet de nødvendigste gloser og vendinger til ferien i de portugisisktalende lande. Der lægges vægt på udtale og opøvelse af et elementært ordforråd. På de videregående kurser har vi fokus på elementært talesprog og ordforråd og inddrager grammatik efter behov.

Læs mere om vores undervisning i portugisisk

Hvor tilbyder I portugisisk og brasiliansk?

Vi tilbyder brasiliansk- og portugisiskundervisning i bl.a. København, Hellerup og Lyngby.

På hvilket niveau skal jeg vælge mit kursus?

Find det rigtige portugisisk kursus i holdlisten herunder, eller kontakt os for hjælp til indplacering til det rette niveau af portugisisk undervisning. Du kan også få hjælp til at finde ud af hvilket trin og kursus i portugisisk, der passer dig bedst, ved at læse vores niveaubeskrivelser for sprogundervisning.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres portugisisk undervisning?

Du kan se vores forskellige kurser i portugisisk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.