Sprog og kommunikation

Russisk

Russiskundervisning i København på alle niveauer

Skal du besøge Rusland eller vil du bare gerne lære sproget? Hos os kan du lære russisk, hvad enten du er begynder eller øvet. Vi tilbyder russiskundervisning på aftenskole med kompetente undervisere. Vores kurser i russisk er velegnede for alle, der ønsker at lære sproget, både for dig der skal besøge Rusland som turist og for dig, der besøger landet som forretningsrejsende. Lær sproget sammen med andre, der interesserer sig for russisk sprog, kultur og samfund.

Hvordan foregår russiskundervisning på aftenskole?

På begynderkurset er der fokus på talefærdighed, udtale og forståelse for sprogets opbygning. Vi arbejder med alfabetet og et lille, praktisk ordforråd, så du kan udtrykke dig i enkle vendinger og læse skilte, overskrifter og lette tekster. På de videregående kurser koncentrerer undervisningen sig om at øge deltagernes ordforråd og gå mere i dybden med grammatikken. Læs mere om russiskundervisning på de forskellige niveauer under de enkelte kurser.

Læs mere om vores russiskundervisning

Hvor kan jeg gå til russisk?

Vi tilbyder russiskundervisning i København og Hellerup.

Hvordan tilmelder jeg mig et russisk kursus? 

Du kan se vores forskellige kurser i russisk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100. Har du spørgsmål vedrørende valg af niveau, er du også velkommen til at kontakte underviserne.