Sprog og kommunikation

Spansk

Se videoen om vores spansk-undervisning

Hola! Lær spansk på aftenskole i København – vi har spanskkurser for begyndere og øvede 

Vi tilbyder spanskundervisning på flere niveauer, og har spanskkurser for begyndere, for øvede og spanskkurser, hvor der kun tales spansk. Du kan lære spansk i København eller i en af de andre kommuner i hovedstadsområdet, hvor vi udbyder kurser. Spanskundervisningen hos FOF København bliver varetaget af kompetente og erfarne undervisere, som hjælper dig til at mestre det spanske sprog, så du er klædt på til at kommunikere med de lokale. Opbyg et stærkt ordforråd, få fod på grammatikken og få selvtilliden til at kaste dig ud i at samtale. Har du brug for at lære spansk på rekordtid? Vælg et lynkursus i spansk med intensiv spanskundervisning i en hel uge. 

Læs mere om vores spanskkurser

Hvor kan jeg tage et spanskkursus?

Vi tilbyder spanskundervisning i København, Frederiksberg,  Kgs. Lyngby, Gentofte, Hellerup og Gladsaxe.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold. Du finder underviserens kontaktinformationer på hvert hold under INFO.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i spansk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.