Job hos FOF København?

Bliv en del af Danmarks største aftenskole! Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Eller har du en god idé til et nyt kursus? Skriv til os på adm@fofkbh.dk

Vi er altid interesserede i at tale med nye potentielle undervisere og medvirker gerne med sparring og idéudvikling. 

Lige nu søger vi:

Undervisere til aftenskoleundervisning

Til kommende kurser søger vi blandt andet:

  • Undervisere til musik og sang, bl.a. saxofon, komposition, korledelse, komplet sangteknik, klassisk sang og opera
  • Undervisere til voksen/barn-gymnastik
  • Undervisere til kurset "Coding Kids", hvor 9-13 årige skal lære at arbejde i programmer som Scratch og ScratchJr.
  • Madundervisere
  • Undervisere til motion og bevægelse, bl.a. gotvedgymnastik, efterfødselstræning, pilates og aqua-fitness m.m.
  • Sprogundervisere til f.eks. islandsk, polsk, svensk og tyrkisk
  • Undervisere til kreative fag, f.eks. decoupage, stenhugning, marmorering m.m.

Ansættelse som underviser sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven. P.t. er timelønnen 279,23 kr. + feriepenge.

Send din ansøgning til adm@fofkbh.dk

 

Universitetspraktikant til kommunikation og markedsføring

FOF København søger en udadvendt og engageret universitetspraktikant med en kreativ pen og et skarpt blik for online kommunikation.

Du kommer til at arbejde med kommunikation i alle afskygninger og får rig mulighed for at prøve kræfter med stort som småt i vores kommunikationsafdeling. Dine primære arbejdsopgaver bliver vedligehold af vores hjemmeside, opdateringer og annoncekøb på sociale medier, korrektur, udarbejdelse af reklamemateriale og hjælp til nyhedsbrevsproduktion. 

Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse indenfor humaniora, kommunikation eller marketing. Det er vigtigt, at du er en dygtig skriftlig formidler, har en relevant faglig ballast og kan arbejde selvstændigt. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Adobe-pakken og er vant til at arbejde i CMS-systemer.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for faglig udvikling i Danmarks største aftenskole, hvor du bliver en del af et energisk og summende sekretariat med humor og højt til loftet. Du vil indgå i et team på tre medarbejdere, som arbejder med kommunikation og markedsføring, herunder en fotograf og en studentermedhjælper med fokus på SEO-optimering. Du får stor mulighed for at sætte dit præg på stillingen og skabe en masse målbare resultater, og vi vil derfor gerne tilbyde dig gratis deltagelse på alle vores kurser og foredrag.

Ansøgningsfrist og ansættelse
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 1/6 2019 til kommunikations og marketingsansvarlig Sofie Frøkjær Justesen på sfj@fofkbh.dk. Praktikopholdet er planlagt til efterårssemesteret 2019 og bliver tilrettelagt, så det passer ind i dit studie.