Kulturnatten i København 13. oktober 2017

Kulturnat

Lyn-croquis, foto-portfolio review og åbent smykkeværksted 


I anledning af Kulturnatten fredag den 13. oktober holder vi åbent hus og byder indenfor i vores levende værkstedshus i Rosenborggade 5, Kbh K, hvor du kan snuse til nogle af vores allermest populære kreative kurser og håndværksfag.


Lyn-croquis

Fat blyanten og prøv en times sjov og intensiv croquistegning. Her er menneskekroppen i fokus! Vi skitserer den levende models forskellige positurer i afslappede omgivelser og prøver kræfter med at gengive de nøgne former på papiret. Alle er velkomne uanset niveau – også dig, som ikke har tegnet siden børnehaven. Vores croquis-underviser styrer slagets gang og giver tips og tricks undervejs. Tilmelding er påkrævet. 

Foto-portfolio review

Er du amatørfotograf, og kunne du tænke dig at få dine pletskud vurderet af en professionel? Vores dygtige foto-undervisere giver topkvalificeret feedback på dine medbragte fotografier og peger på, hvordan du kan blive en (endnu) bedre fotograf. Mød fotografen Lisbeth Johansen, som kan hjælpe dig med at skærpe dit personlige udtryk og udvikle dit helt eget billedsprog, så du kan tage fotos, der virkelig gør indtryk og fortæller en historie. Fotograf Mikkel Vigholt er super skarp på teknikken, og han står klar til at give dig fototekniske fif om alt fra lys, komposition og perspektiv til dit kameras mange funktioner.  

Åbent smykkeværksted

Sidst, men ikke mindst, åbner vi dørene til vores smykkeværksted. Her saver, støber, filer og lodder vores kursister på livet løs og fremstiller de smukkeste hjemmelavede smykker. Vores dygtige smykkeunderviser står parat til at besvare alle dine spørgsmål om guldsmedefaget og de grundlæggende teknikker inden for smykkefremstilling. 

Praktisk information

Vi byder indenfor til åbent hus på Kulturnatten fredag den 13. oktober kl. 18-21.30 i Rosenborggade 5, baghuset, 1130 København K.
Tilmelding er kun påkrævet til lyn-croquis – tilmeld dig her. Medbring papir og blyant eller køb materialer af underviseren.

FOF Københavns arrangementer denne aften er en del af Kulturnattens officielle program og er åbne for alle med et gyldigt Kulturpas. Se hvor du kan købe dit Kulturpas her.