Aktiv fritid

Haveplanlægning - Bliv din egen havearkitekt

v/havearkitekt og hortonom AnneMarie Sørensen     

Er du ikke tilfreds med din have?

Er den for kedelig - eller er den alt for uoverskuelig? Bruger du for meget tid på at luge i stedet for at nyde din have? 

Ved at deltage i dette intensive kursus, kan der spares mange penge på både besøg af havearkitekt og fejlkøb af planter. Du lærer at tegne din helt personlige og unikke haveplan med både rum, oplevelse og brug af de rigtige planter. På første del af kurset vil der som oplæg blive vist billeder til inspiration med bl.a. idéer til ændringer, du selv kan lave på en weekend samt billeder af FØR og EFTER haver. På den anden del af kurset vil der blive gennemgået forskellige måder at anvende planter på, så haven bl.a. er smuk året rundt.

Kurset ledes af den professionelle havearkitekt, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver samt generel vejledning vil give individuel vejledning til den enkelte kursist. Præsentation af underviser på www.have-arkitekt.dk . 

For at få det fulde udbytte af kurset forudsætter det, at man har opmålt sin have på forhånd. Vejledning hertil vil blive tilsendt til deltagerne 2 uger før kursusstart. Det er muligt at kontakte læreren, hvis der opstår spørgsmål til optegningen før og under kursusforløbet. Til kursusdagen medbringes ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) fotos af haven fra forskellige vinkler (evt. på bærbar computer) og også meget gerne forskellige havebøger og inspirationsmateriale. 


Der er plads til max. 10 deltagere på holdet, så der er tid til den enkelte kursist. Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. 
Det kan anbefales at deltage i foredraget ”Stauder i haven” d. 3.10 som supplement til kursets 2. del  Ring gerne til læreren på tlf. 20886245 eller send en mail til  hortea@youmail.dk  for nærmere oplysninger.