Forældre og børn

Body Yoga for børn 8-12 år

I hverdagen bliver børn bombarderet af informationer fra verden omkring os. Som kontrast til den ofte hektiske hverdag, er det meget givende for dit barn at træne med Body Yoga. 

Body Yoga regulerer og beroliger følelseslivet så børnene bliver mere harmoniske og glade. 

Når børn laver Body Yoga hjælper det dem med at finde ro, at mærke og lytte til sig selv og herigennem opnå selvindsigt og udvikle større selvtillid og selvværd.  Vi starter med opvarmning, hvor vi arbejder hele kroppen igennem. Derefter laves sjove øvelser med de klassiske yogastillinger, som udøves individuelt, som par eller i hele gruppen. Yogalege og øvelser træner balance, styrke, smidighed, sammenhold og koordination. Vi afslutter med dejlig afspænding ledsaget af meditativ musik og vejledende visualisering.  

Læs mere her

Min erfaring er at børn elsker at lave Body Yoga, og synes det er sjovt. Ved hele tiden at mærke efter og mærke hvad stillingerne gør, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv.  Stillingerne er nemme at forstå for børn, om barnet er god til indlæring ved visuel eller audio eller kropslig bevægelse. 

Børn på alderen 8-12 år, små hold på max.10 på holdet. Både drenge og piger er velkommen.  

Jeg underviser med glæde og omsorg til børn, og glæder mig til at se jer. 

Vi ses kære Body Yoga børn 

Helle Waltersen 

Udannet Body-sds terapeut og træner

pDM0JvLzXT4