Foredrag og kulturelle oplevelser

Kom til spændende foredrag i Køge og Greve

Hver sæson tilbyder FOF Køge Bugt foredrag og kulturelle oplevelser. Du kan møde en række aktuelle foredragsholdere, og høre foredrag om livsstil, sundhed, politik og kultur. De aktuelle foredrag kan du se nedenfor. Er du interesseret i at blive klogere på verden omkring dig, så tilmeld dig et af vores mange foredrag i menuen til venstre.

Et stort udvalg af foredrag og debatarrangementer

I FOF Køge Bugt sørger vi for, at der er lidt for enhver smag. Hver sæson udvælger vi altid foredrag om aktuelle emner og med spædende foredragsholdere samt ture og oplevelser til steder der er værd at besøge. Vi kan derfor tilbyde både musikalske, oplevelsesmæssige og kulturelle arrangementer eller foredrag om sundhed, livsstil, hjernen, stress eller andre aktuelle emner.

Aktuelle foredrag med kendte foredragsholdere

Til foråret kan du bl.a. komme til at opleve Peter Ingemann, Lisbeth Dahl og Susse Wold. 

Læs mere

Enkeltdagsture og flerdages ture til København og Berlin

Hver sæson har FOF Køge Bugt ture rundt om i Danmark og udlandet. Vi har altid spændende ture i Danmark og Tyskland på programmet, både enkeltdagsture og flerdagesture.

Enkeltdagsturene kan være ture i København og Roskilde, hvor du kan komme på byvandringer og rundvisninger. Vi har populære ture til Københavns Rådhus, Roskilde Domkirke og Roskilde Kloster.

Tilmeld dig allerede i dag, der er rift om pladserne på vores populære ture.

Der er noget for både de ældre, yngre og hele familien. Du kan læse mere om de forskellige foredrag nedenfor, og tilmelde dig allerede i dag. Vi afholder foredrag i Køge, Ishøj, Greve, Solrød, Stevns og Hvalsø.

Foredrag og kulturelle oplevelser

Foredrag

Foredrag og kulturelle oplevelser

Foredragsrækker

Foredrag og kulturelle oplevelser

Rundvisninger og ture

Foredrag og kulturelle oplevelser

Musik-arrangementer