Foredrag og kulturelle oplevelser

Kom til spændende foredrag i Køge

Oplev spændende foredrag og få kulturelle oplevelser med FOF Køge Bugt. I hver sæson præsenterer vi en række aktuelle foredragsholdere, der holder foredrag om livsstil, sundhed, politik og kultur. Er du interesseret i at blive klogere på verden omkring dig, så tilmeld dig et af vores mange foredrag i menuen til venstre.

Altid aktuelle foredrag med kendte foredragsholdere

Til foråret kan du komme til at opleve spændende, og udfordrende, psykologiske foredrag med Jan Hellesøe eller høre mere om arbejdet, og livet som forfatter, i foredraget med Hanne-Vibeke Holst. Er du mere interesseret i udenlandsjournalistik og erindringer om et langt politisk liv, så kan du komme til foredrag med Rasmus Tandtholdt og Ritt Bjerregaard.

Du kan se vores store udvalg af foredrag i denne sæson i menuen til venstre, eller nedenfor.

Enkeltdagsture og flerdages ture til København og Skåne

Hver sæson kan du komme med FOF Køge Bugt på tur. Vi har altid spændende ture i Danmark og Sverige åp programmet. Vi tilbyder både enkeltdagsture og flerdagesture, alt efter hvor vi tager hen. På vores enkeltdagsture kan du komme med på ture i København og Roskilde, eller du kan mærke historiens vingesus på en flerdages tur til Skåne. Der vil både være mulighed for guidede ture og rundvisninger.

Tilmeld dig allerede i dag, der er rift om vores populære ture til Københavns Rådhus, Roskilde Domkirke og La Glace.

Læs mere

Et stort udvalg af foredrag og debatarrangementer

I FOF Køge Bugt sørger vi for, at der er lidt for enhver smag. Hver sæson udvælger vi altid foredrag om aktuelle emner og med spædende foredragsholdere samt ture og oplevelser til steder der er værd at besøge. Vi kan derfor tilbyde både musikalske, oplevelsesmæssige og kulturelle arrangementer eller foredrag om sundhed, livsstil, hjernen, stress eller andre aktuelle emner.

Der er noget for både de ældre, yngre og hele familien Du kan læse mere om de forskellige foredrag nedenfor, og tilmelde dig allerede i dag. Vi afholder foredrag i Køge, Ishøj, Greve, Solrød, Stevns og Hvalsø.

Foredrag og kulturelle oplevelser

foredrag

Foredrag og kulturelle oplevelser

Foredragsrækker

Foredrag og kulturelle oplevelser

Ture og rejser

Foredrag og kulturelle oplevelser

Musik-arrangementer