Foredrag og kulturelle oplevelser

Rundvisninger og ture

Tag med FOF Køge Bugt på spændende ture og rundvisninger

Hver sæson kan du komme med os på tur, hvor vi besøger spændende byer og steder. Du kan også komme med på rundvisninger på museer og steder, hvor guider fører os rundt. Så hvis du gerne vil opleve noget nyt og spændende, så tilmeld dig allerede nu.

Tag med på ture til København, Roskilde eller Lund

I denne sæson tilbyder FOF Køge Bugt spændende ture i Danmark og Sverige. Vi byder på spændende byvandringer og ture. Du kan komme med på Byvandring i København og Roskilde samt besøg på Hofteatret og Roskilde Kloster.

Hvis du er mere til kulinariske oplevelser, kan du komme med til Afternoon Tea på D’Angleterre eller høre historien om Det Kongelige Festkøkken på Christiansborg. Vi gentager også successen med vores tur til Københavns Rådhus. Her får du fortællingen om stedet, se alt fra kælder til kvist samt smage de berømte rådhuspandekager.

Til dig der er mere interesseret i musik, kan du tage med til koncert i Lund. Her vil Lundalands Filharmoniske Orkester byde på Last Night in Lundon, hvor du vil opleve stemning som i Royal Albert Hall.

Læs mere

Kontakt og tilmelding

Hvis du gerne vil vide mere om vores rundvisninger og ture, så kan du læse mere nedenfor. Bemærk at der er begrænsede pladser, og du skal derfor være hurtigt hvis du vil tilmelde dig.

Har du spørgsmål, så kan du kontakte FOF Køge Bugt på tlf: eller mail: