Foredrag og kulturelle oplevelser

3-dages sommertur til Bornholm

Kom Folkemødet i forkøbet og oplev Bornholm i den tidlige sommer, hvor øen står frisk udsprunget og fredfyldt, og hvor store natur- og kulturoplevelser venter. 

Turen går over Øresundsbroen og videre gennem det bakkede og frodige skånske landskab til Ystad. Ombord på Bornholmerfærgen serveres en lækker frokost, og fra Rønne går turen ned langs sydkysten og Dueodde til Strandhotel Balka Søbad, der ligger smukt på stor naturgrund med direkte adgang til Balka Strand lige syd for Neksø. Inden middagen på hotellet er der tid til en tur til Svaneke og et kig rundt i den lille idylliske havneby.

Næste dag går turen øen rundt med lokalguide, som i bussen fortæller øens spændende historie. Undervejs gør vi stop ved øens største seværdigheder. Vi skal se det maleriske Gudhjem, Bornholms Kunstmuseum og Folkemødets bastion Allinge, hvor frokosten venter på røgeriet. På øens nordspids, hvor landskabet er banket ud i klippeformationer, udgør Hammershus borgruin et absolut højdepunkt. Herefter går turen igen sydpå ned gennem Almindingen og til hotellet, hvor aftenmenuen serveres. 

Den sidste dag er der rundvisning og frokost på Hasle Røgeri inden afgang med færgen retur til Ystad.  Fyldt med nye oplevelser (og røget sild?) i bagagen går turen atter retur til Sjælland.


Turens pris omfatter alt som beskrevet men er ekskl. drikkevarer. 

Pris pr. person i dobbeltværelse 2.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse 500 kr.

Afgang fra ”Turistbus” ved Køge Station kl. 09.30 onsdag den 7. juni.