Foredrag og kulturelle oplevelser

3-dages tur til Læsø og besøg på Herregårdsmuseet Gl. Estrup

Kom med på en smuk sensommertur fyldt med natur- og kulturoplevelser.

Turen går over Storebæltsbroen, Fyn og Lillebæltsbroen og derefter op gennem Jylland. 

Efter frokost på den fine gamle Fladbro Kro ved Randers fortsætter turen op gennem Himmerland og Vendsyssel til Frederikshavn, hvorfra vi sejler med færgen til Læsø. Her skal vi bo godt på hotellerne Havnebakken og Nygaard, hvor vi også spiser morgenmad og fælles aftensmad.

Dag 2 skal vi med bus og lokalguide rundt og opleve Læsøs seværdigheder: Den rigt varierede natur med langekyststrækninger, det spændende område mod syd med Læsø Saltsyderi, den gamle firelængede Museumsgård med velbevaret tangtag, Læsø Uldstue og Læsø Glaspusteri. Der er frokoststop i havnen i Østerby, hvor vi får serveret et udpluk af øens specialiteter i Læsø Spisehus. 

Dag 3 sejler vi med færgen retur til fastlandet og kører sydpå igen forbi Randers og ud på Djursland til Gammel Estrup, som er en af Jyllands stateligste herregårde. Her serveres en lækker frokostbuffet i ”Den gamle Stald” inden besøget på herregårdsmuseet i de smukke gemakker i hovedbygningen, som er opført i renæssancestil. Med nye indtryk og oplevelser i bagagen går turen herefter tilbage til Sjælland igen.
Afgang fra ”Turistbus” ved Køge Station kl. 08.30, 

Hjemkomst Torsdag den 22. september ca kl. 18.30


Turens pris er inkl. alt som beskrevet og ekskl. drikkevarer.


Tillæg for enkeltværelse kr. 400