Børn og forældre

Kom til foredrag om børneopdragelse og børneliv

Hvis du er forældre, og gerne vil blive klogere på dit barns liv og adfærd, så tilbyder FOF Køge Bugt en række foredrag om børneopdragelse, adfærd og sociale liv. Her kan du blive klogere på forskellige dele af livet som forældre, og hvordan du skal håndtere forskellige situationer i dit barns liv.

Foredrag om børn på nettet og børnebøger

I denne sæson kan du blive klogere på hvordan du gør dit barns færden på nettet mere sikkert, og sjovt. på vores foredrag om børns internetvaner, får du tips og tricks til at forstå børns adfærd på nettet, hvor de mødes og hvordan man holder en god tone.Hvis du gerne vil være med til at styrke dit barns, eller dine børnebørns læsevaner, så kan du komme med til foredraget om sæsonens børnebøger. Her vil børnebibliotekaren fortælle om de spændende, sjove og seje børnebøger, og hvordan du hjælper dit barnebarn med at bibeholde sin læselyst.

Er du interesseret, så tilmeld dig nedenfor.

Læs mere

Hvor afholdes der foredrag om børn og forældre?

Vores foredrag om forældre og børneopdragelse foregår i Køge. Du kan se de aktuelle tidspunkter og placeringer her på siden.

Under hvert foredrag kan du læse mere, og tilmelde dig. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt FOF Køge Bugt på tlf: eller mail: