Foredrag og kulturelle oplevelser

2 generationer af Stagetorn

Marianne Kolos, indehaver af konditoriet La Glace i København, som hun som 21-årig købte af sin mor, advokat Merethe Stagetorn. Deres forhold er nært, og den gensidige beundring næsten mærkbar. 

Dette foredrag er en enestående chance for at høre de 2 kvinder fortælle om deres spændende liv og en spændende historie om conditerie La Glace. Der er et ordsprog, som er gået igen i familien. ”Hvis man går i andres fodspor, kommer man aldrig foran.” Men på mange måder kan det se ud, som om datteren er gået i moderens fodspor. Nok er Marianne Kolos ikke jurist som sin mor og morfar, og efter en handelsuddannelse valgte hun at overtage sin mors konditori. 

Familien har med svigerbørn og børnebørn deres gang på de samme trapper. Siden 2008 har de tre generationer boet i samme ejendom i det indre København. I sommerhalvåret bor den ældste generation på gården ved Slangerup, men fra september og et halvt år frem bor de alle i en ejendom i Store Strandstræde i København. Marianne Kolos bor sammen med ægtefællen, Peter Kolos, og deres tre børn på tredje sal, broderen, Henrik Stagetorn, og familie bor på femte sal med deres to børn, og på fjerde sal bor Merethe Stagetorn.


Unummererede siddepladser. Dankortkvittering, girokvittering eller udskrift fra netbank forevises ved indgangen.

Overtøj må ikke medbringes i salene på Teaterbygningen. Overtøjet skal placeres i garderoberne i stuen eller på 1. salen.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Pris
21852
man 19-09-16 19:00
Køge
Eva (Knirke) Egede
Kr. 125