Foredrag og kulturelle oplevelser

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske stand-upscene - både som en af de få kvinder i branchen men mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som
kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! Hun fik nemlig tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016.

Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show "Dårlig Feminist" og skriver i øjeblikket på et nyt show, som får premiere i foråret 2019. Derudover laver hun podcasten Voksenvenner sammen med komiker Jonatan Spang. Ane Høgsberg er feminist. I hvert fald i ordets oprindelige forstand. Men det kan være meget svært at gøre det hele rigtigt. At huske alle reglerne og ikke at træde forkert. Man kan meget hurtigt blive en dårlig feminist – men det er måske alligevel bedre end slet ikke at være feminist?

Kom og hør Ane Høgsberg fortælle om sin karriere og hør hende lave stand-up. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Unummerede siddepladser. Girokvittering, dankortkvittering eller udskrift fra netbank forevises ved indgangen.
Overtøj må ikke medbringes i salene på Teaterbygningen. Overtøjet skal placeres i garderoberne i stuen eller på 1. salen.
 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Pris
34850
ons 28-11-18 19:00
Køge
Kr. 150