Foredrag og kulturelle oplevelser

Jens Jacob Tychsen - Bag om Badehotellet

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. I dette musikalske foredrag kan du se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem! Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live. På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre om, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

På hjerteligt gensyn – Det bli’r Pragttttfuldt.Unummererede siddepladser. Girokvittering, dankortkvittering eller udskrift fra netbank forevises ved indgangen.
Overtøj må ikke medbringes i salene på Teaterbygningen. Overtøjet skal placeres i garderoberne i stuen eller på 1. salen.
 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Pris
34853
ons 14-11-18 19:00
Køge
Kr. 125