Foredrag og kulturelle oplevelser

Rasmus Tantholdt - Verden er stadig ny

Rasmus Tantholdt giver en særdeles spændende og meget personlig beretning om livet og det risikofyldte arbejde som krigskorrespondent i verdens brændpunkter.

Arbejdet som journalist i krigszoner, flygtningelejre og områder ramt af naturkatastrofer er ikke for enhver. At være så umådelig tæt på menneskelig tragedie i alle dens forfærdende afskygninger ville tære på og udmatte de fleste. Alligevel oplever vi gang på gang Rasmus Tantholdt på tv-skærmen midt i kaos: krigene i Irak og Afghanistan, oversvømmelser i Pakistan, Det Arabiske Forår, ebolaudbrud i Vestafrika og senest strømmen af flygtninge fra Syrien. Omgivet af krig, død og ødelæggelse transmitterer han med en knusende ærlighed live fra den menneskelige katastrofe.

Det er intense og rørende optagelser som brænder sig ind på nethinden. Under foredraget fortæller han ærligt og levende om de mange farlige begivenheder, som uafværgeligt har præget ham som menneske og journalist, og som flere gange har været med livet som indsats. For Tantholdt er det dog ikke situationens farer som har påvirket ham mest. Derimod er det afmagten og frustrationen over ikke at kunne gøre noget, der reelt kan ændre situationen for de helt almindelige og uskyldige mennesker, som tilfældigvis lever og bor midt i bombekratere, død og ødelæggelse, der har sat sit aftryk.

 

Unummererede siddepladser. Girokvittering, dankortkvittering eller udskrift fra netbank forevises ved indgangen.
Overtøj må ikke medbringes i salene på Teaterbygningen. Overtøjet skal placeres i garderoben i stuen eller på 1. salen.

 

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Pris
34813
tir 25-09-18 19:00
Køge
Kr. 150