Foredrag og kulturelle oplevelser

Sundhed og livsstil

Inspirerende foredrag om kost, livsstil og sundhed

Hvis du gerne vil blive klogere på din krop, mad og medicin, er dette en spændende og tankevækkende række foredrag. Vi har inviteret nogle spændende foredragsholdere, der vil gøre dig klogere og måske sætte tanker i gang i forhold til livsstilsændringer.

Et liv uden medicin, stress og kroniske sygdomme

I denne sæson sætter vi fokus på anti-inflammatorisk kost, alternativer til medicin samt at leve uden stress. I vores række af foredrag om sundhed og livsstil kan du høre om

  • Anti-inflammatorisk mad – lær at lave mad som nedsætter risikoen for at udvikle livsstilssygdomme som gigt, sukkersyge og allergi. I to foredrag kan du høre mere om anti-inflammatorisk mad, samt hvordan tarmen og hjernen påvirker allergier og smerter.
  • Bruge din hjerne – hvordan du kan bruge din hjerne til, bevidst, at opnår de forandringer i livet du ønsker, og hvordan du mere hensigtsmæssigt kan bruge den
  • Behandling af allergier og smerter uden brug af medicin

 Så hvis du er interesseret i at blive klogere på dig selv og din krop, skal du tilmelde dig et af vores foredrag nedenfor.

Læs mere

Hvor afholdes der foredrag om sundhed og livsstil?

Du kan komme til foredrag om livsstil og sundhed i Køge. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se nedenfor. Der kan forekomme ændringer i løbet af sæsonen.

Yderligere information

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores livsstilsforedrag, så kan du læse mere under hvert enkelt foredrag. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt FOF Køge Bugt på tlf: eller mail: